Κύπρος

Λύγισε τον ΑΠΟΕΛ και το σήκωσε ο Απόλλων! (video)

Παλικαρίσιο Κύπελλο για τον Απόλλωνα. Παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα επικράτησε 1-0 του ΑΠΟΕΛ στον τελικό και έφθασε στη δεύτερη σερί κούπα.

Το πήρε και αυτό ο Απόλλων!

Η ομάδα της Λεμεσου επικράτησε 1-0 του ΑΠΟΕΛ στον τελικό Κυπέλλου με τέρμα του Βινίσιους στο 79ο λεπτό (κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ) και πήρε τη δεύτερη σερί κούπα ύστερα από το 2-1 επί της Ομόνοιας την περυσινή σεζόν.

Μάλιστα, τα κατάφερε αγωνιζόμενος με παίκτη λιγότερο από το 62ο λεπτό, όταν και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη (η πρώτη στο 5’) ο Άλεξ Ντα Σίλβα. Έτσι, οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν κατάφεραν και πάλι να πάρουν το Κύπελλο και η τελευταία φορά που το σήκωσαν ήταν το 2015 όταν και νίκησαν με 4-2 της ΑΕΛ.

Βασικός ήταν για τον ΑΠΟΕΛ ο Γιάννης Γιαννιώτας που έγινε αλλαγή στο 63’, όπως και ο Φώτης Παπουλής που κατέκτησε τον τρίτο τίτλο (3ο Κύπελλο Κύπρου) της καριέρας του.



ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Πάρντο, Μιλάνοφ, Μερκής, Ιωάννου (81΄ Ντε Καμάργκο), Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Αλωνεύτης, Γιαννιώτας (62΄ Βάντερ),Εφραίμ (78΄ Μπερτόλιο), Σωτηρίου.

Απόλλωνας (Σοφρώνης Αυγουστή): Βάλε, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Ζοάο Πέδρο, Χ. Κυριάκου, Παπουλή (63΄Γκιέ), Βινίσιους, Σαρδινέρο, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Μάγκλιτσα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x