Ιταλία

Λυκογιάννης: «Θέλω πάρα πολύ να παραμείνω στην Μπολόνια»

Tην επιθυμία του να παραμείνει στην Μπολόνια εξέφρασε ο Μπάμπης Λυκογιάννης, μετά τη νίκη των «ροσομπλού» με σκορ 3-0 επί της Σαλερνιτάνα.

Η Μπολόνια διανύει μια ονειρεμένη σεζόν και μετά από την εμφατική νίκη 3-0 επί της Σαλερνιτάνα, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στη Serie A, διατηρώντας τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών τη φετινή σεζόν για τους «ροσομπλού» είναι και ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας αριστερός μπακ ο οποίος μάλιστα σκόραρε στο ματς κόντρα στην ομάδα του Σαλέρνο, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Μπολόνια, ενώ ευχαρίστησε και τον Τιάγκο Μότα για την εμπιστοσύνη του, ενώ αναφέρθηκε και στην υπέροχη φετινή σεζόν της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος με το γκολ μου. Ο ανταγωνισμός; Είναι πάντα καλός, όσοι δεν παίζουν πρέπει να είναι έτοιμοι, πάντα προπονούμαι στο μάξιμουμ και ευγνωμονώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα»

Για το ενδεχόμενο να προσπεράσει η ομάδα του τη Γιουβέντους: «Δεν λέμε τέτοια πράγματα, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όποιος παίζει λιγότερο είναι προφανώς λιγότερο ευχαριστημένος, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και ως εκ τούτου όλοι δουλεύουν για να δώσουμε το μέγιστο»

Για το αν θέλει να παραμείνει στην Μπολόνια: «Πάρα πολύ. Λήγει το συμβόλαιό μου και ο μάνατζερ μου το σκέφτεται αυτό. Στο μεταξύ, εγώ σκέφτομαι να παίζω»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x