Οριστική είναι σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr , η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου σε πόστο – «κλειδί» στην ΑΕΚ. Αν και ήταν η πιθανότερη εξέλιξη αυτή, φαίνεται πως οριστικοποιήθηκε σήμερα. Το πιθανότερο είναι πως ανακοινώσεις θα έχουμε από αύριο.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, είναι πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου θα είναι τώρα η μοναδική αλλαγή στην διοικητική δομή της ΑΕΚ.

Μένει να δούμε ακριβώς τις αρμοδιότητες του «Λύμπε», για τις οποίες γνωρίζουμε πως σε πρώτη φάση αφορούν σίγουρα την παρουσία του κοντά στην ομάδα. Με στόχο να διορθωθούν κάποια πράγματα που ο Δ. Μελισσανίδης θεωρεί πως δεν λειτουργούν καλά τον τελευταίο καιρό.

Ωστόσο το ότι τελικά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν πρόκειται τώρα να προχωρήσουν σκέψεις που δεδομένα υπήρχαν για παράλληλες κινήσεις στον τομέα του αγωνιστικού σχεδιασμού, με γνώμονα κυρίως την διεθνή αγορά, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τον ακριβή ρόλο του Νίκου Λυμπερόπουλου. Και μια πιθανή σκέψη είναι πως αν στην συνέχεια προχωρήσουν τέτοιου είδους αλλαγές, στην διαδικασία των αποφάσεων για την τελική μορφή τους θα έχει επίσης κεντρικό ρόλο.

Αυτό που δεν σηκώνει καμιά αμφιβολία, είναι πως άμεσα επιστρέφει σε κεντρικό ρόλο στην ΑΕΚ.

TAGS: A.E.K.