Σκωτία

Πήρε τη ματσάρα με τη Μάδεργουελ και ελπίζει η Ρέιντζερς!

Η Ρέιντζερς πέρασε από την έδρα της Μάδεργουελ (2-4), μείωσε προσωρινά στο -6 από τη Σέλτικ, και ελπίζει σε στραβοπάτημα της συμπολίτισσας για να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πέρασε από την έδρα της Μάδεργουελ και συνεχίζει να ελπίζει η Ρέιντζερς (2-4). Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφυγε με μία σημαντική νίκη, ευελπιστώντας σε στραβοπάτημα της Σέλτικ, η οποία βρίσκεται στο +6 με ματς περισσότερο, για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3', με τον Φαν Βέεν να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Τζόνστον και με ωραία κεφαλιά να κάνει το 1-0! Στο 23', η Σέλτικ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ταβερνιέρ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κέλι για το 1-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι καταφέρουν να γυρίσουν το ματς, με τον Σακαλά στο 46' να πλασάρει προς κενής εστίας, μετά την ωραία ενέργεια του Ταβερνιέρ. Η Μάδεργουελ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 60', με τον Μουγκάμπι να κάνει από κοντά το 2-2.

Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, οι Προτεστάντες πήραν και πάλι το προβάδισμα, με τον Κάντγουελ να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει από πλεονεκτική θέση το 3-2. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 69' με όμορφο πλασέ ο Τίλμαν. Στο 76' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σλάτερι. Οι παίκτες της Ρέιντζερς έριξαν αισθητά τον ρυθμό, με το 4-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Σάββατο (18/3)

Μάδεργουελ-Ρέιντζερς 2-4
(3' Φαν Βέεν, 60' Μουγκάμπι - 23' Ταβερνιέρ, 46' Σακάλα, 63' Κάντγουελ, 69' Τίλμαν)
Αμπερντίν-Χαρτς (17:00)
Κιλμάρνοκ-Σεντ Τζόνστον (17:00)
Λίβινγκστον-Ρος Κάουντι (17:00)
Νταντί Γιουνάιτεντ-Σεντ Μίρεν (17:00)
Σέλτικ-Χιμπέρνιαν (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x