Oλλανδία

Πιέζει για Γιουνάιτεντ ο Άντονι: Εκτός αποστολής του Άγιαξ με Σπάρτα

Κρίσιμες είναι οι ώρες για το μέλλον του Άντονι στον Άγιαξ, καθώς ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε να προπονηθεί τις δύο τελευταίες μέρες, πιέζοντας για τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί να έχει αποκτήσει ήδη τον Καζεμίρο, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθε άλλο παρά θα σταματήσει τη μεταγραφική της δραστηριότητα μέχρι το τέλος Αυγούστου, με τον επόμενο στόχο να είναι ο Άντονι.

Ο Βραζιλιάνος μεοοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του πρώην προπονητή του, Έρικ Τεν Χαγκ, και μάλιστα η διοίκηση προκειμένου να του κάνει τη χάρη, κατέθεσε προσφορά στον ολλανδικό σύλλογο ύψους 80 εκατ. ευρώ, η οποία απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο «Αίαντας» έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να πουλήσει το φετινό καλοκαίρι τον Άντονι, εκτός αν έρθει μια πρόταση που θα φτάνει στα 100 εκατ. ευρώ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποτρέψει τη μετακόμισή του.

Ωστόσο, τις δύο τελευταίες μέρες ο Άντονι αρνήθηκε να προπονηθεί, θέλοντας να πιέσει τον Άγιαξ να διαπραγματευθεί και παράλληλα να ασκήσει πίεση ώστε να πραγματοποιηθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Premier League.

Τελευταία εξέλιξη και μάλλον αναμενόμενη είναι ο αποκλεισμός του 22χρονου από το ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ και μένει να φανεί αν τελικά η επιθυμία του παίκτη θα πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x