Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Επιτακτική η νίκη με τον Ατρόμητο»

Για το αναγκαίο -όπως το χαρακτήρισε- «τρίποντο» επί του Ατρομήτου μίλησε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Επιτακτική χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη στο προσεχές (28/2, 15:00) εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική της Super League 1 ο Άκης Μάντζιος. Ταυτόχρονα, ο προπονητής των «κίτρινων» στάθηκε στον στόχο της 2η θέσης (η ομάδα του είναι 3η μαζί με την ΑΕΚ, στο -2 από τον 2ο ΠΑΟΚ), ενώ σχολίασε την καλύτερη συγκομιδή πόντων του συνόλου του στους αγώνες μακριά από το «Κλ. Βικελίδης».

Αναλυτικά, ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της Nova για:

-την κατάσταση του Άρη εν όψει του ματς με τον Ατρόμητο: «Η κατάσταση της ομάδας, ειδικά μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ καλή. Δουλέψαμε καλά και μέσα στην εβδομάδα αυτή στις προπονήσεις, οπότε θα έλεγα ότι προετοιμαστήκαμε όπως πρέπει για το ερχόμενο παιχνίδι. Επίσης, είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε απουσίες παικτών.

Θέλει προσοχή ο Ατρόμητος. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Οι ομάδες στην έδρα μας κλείνονται. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχουμε υπομονή και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Επίσης, πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί από την αρχή
».

-την καλύτερη συγκομιδή πόντων των «κίτρινων» στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Άλλο είναι τα εντός έδρας παιχνίδια κι άλλο τα εκτός. Στην έδρα μας μάς έρχονται οι ομάδες και συνήθως παίζουν πίσω, όπως έκανε ο Παναιτωλικός πρόσφατα. Δεν είναι, όμως, αυτή απολύτως η εξήγηση γιατί πάμε καλύτερα εκτός έδρας. Το λέω γιατί κι εκτός έδρας σε πολλά παιχνίδια είμαστε καλύτεροι και έχουμε την κυριαρχία. Άρα, δεν είναι η εξήγηση ότι εκτός έδρας έχουμε περισσότερους χώρους».

-το ρεκόρ στην ιστορία του Άρη στη μεγάλη κατηγορία, βάσει του οποίου έκλεισε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος χωρίς ήττα στους αγώνες που έδωσε στην Αττική: «Επιβεβαιώνει ότι είμαστε καλή ομάδα. Έχουμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Στην Αθήνα και γενικότερα εκτός έδρας στα περισσότερα παιχνίδια είμαστε αήττητοι κι αυτό δείχνει την αξία μας».

-τον στόχο της 2ης θέσης: «Πράγματι, είναι επιτακτική η νίκη με τον Ατρόμητο. Δεν είναι, όμως, παιχνίδι χωρίς αύριο, γιατί υπάρχουν τα playoffs. Πάντως, θέλουμε πολύ να νικήσουμε, για να μείνουμε ψηλά, αλλά και για να αποκτήσουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να νικήσουμε! Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των 23 αγωνιστικών του πρωταθλήματος μέχρι τώρα είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα στον πίνακα. Αυτό κάτι λέει. Έχουμε αποκτήσει το σεβασμό όλου του κόσμου του ποδοσφαίρου. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

-το πόσο βοήθησε τον Κώστα Μήτρογλου το τέρμα του κόντρα στον Ολυμπιακό: «Το είχε ανάγκη αυτό το γκολ. Η διάθεσή του και η προσπάθειά του γενικώς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως, είναι που μας άφησε περισσότερο ικανοποιημένους. Περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ στα playoffs».





Διαβάστε ακόμα:


Άρης: Συνεχίζεται η προετοιμασία για Ατρόμητο, αύριο η αποστολή

Ανανεώνει με Σάσα ο Άρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x