Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Ο Κουέστα πρέπει να το ξεπεράσει. Όλη η ομάδα τον στηρίζει»

Ο προπονητής του Άρη επισημαίνει πως όλη η ομάδα είναι στο πλευρό του και έχει την στήριξή όλων για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Την πεποίθηση ότι ο Χουλιάν Κουέστα πρέπει να αφήσει γρήγορα πίσω του την φάση του γκολ του Μπουχαλάκη εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στην Nova .

Ο προπονητής του Άρη επισημαίνει μάλιστα, πως όλη η ομάδα είναι στο πλευρό του και έχει την στήριξή όλων για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

«Είναι μια κακή στιγμή. Μια στιγμή που δεν συμβαίνει συχνά. Πρέπει να την ξεπεράσουμε. Αρχής γενομένης από σήμερα, αυτός είναι ο στόχος μας να το αφήσουμε πίσω και να ετοιμαστούμε από όλες τις πλευρές για τον αγώνα της Κυριακής», ανέφερε ο Άκης Μάντζιος για την φάση του γκολ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση του Κουέστα και εάν μίλησε μαζί του.

«Φυσικά μιλήσαμε και χθες, είναι ένας επαγγελματίας. Πρέπει να το ξεπεράσει. Αυτές είναι οι κακές στιγμές του ποδοσφαίρου. Εμείς οφείλουμε να τον στηρίξουμε, είμαστε μια καλή οικογένεια και στις καλές και στις κακές στιγμές. Όλη η ομάδα στηρίζει τον Χουλιάν».

Τέλος αναφέρθηκε στην στάση και των συμπαικτών του...

«Γνωρίζω καλά την ομάδα, τα αποδυτήριά μου. Ό,τι κι αν πω τα λένε όλα οι εικόνες. Είμαστε και μεγάλη οικογένεια, υπάρχει ένα τρομερό κλίμα στα παιδιά. Αυτό φαίνεται ακόμα περισσότερο στις κακές στιγμές. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους παίκτες μου, θα το ξεπεράσουμε και θα είμαστε όπως πρέπει στο παιχνίδι της Κυριακής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x