Ιταλία

Μάντζουκιτς : «Ο Ζλάταν και εγώ είμαστε πεινασμένοι για επιτυχίες»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μάριο Μάντζουκιτς για τον συμπαίκτη του πλέον στη Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς περνάει τις πρώτες του στιγμές ως παίκτης της Μίλαν, καθώς χθες ολοκληρώθηκε και επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο 34χρονος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις, αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε τους «ροσονέρι», αλλά και στο μεγάλο αστέρι της ομάδας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πως αμφότεροι είναι «πεινασμένοι» για επιτυχίες.

«Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που επέλεξα τη Μίλαν. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος και καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες μου. Όλοι ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει η Μίλαν. Δούλεψα πολύ σκληρά το τελευταίο διάστημα, είμαι έτοιμος, οπότε η ομάδα δεν πρέπει να ανησυχεί για τον βαθμό ετοιμότητάς μου». Ανέφερε αρχικά ο Κροάτης φορ, τονίζοντας στη συνέχεια πως:
«Είμαι χαρούμενος που ο Κράιερ βρίσκεται εδώ, καθώς τον γνωρίζω από τη θητεία μας στη Βόλφσμπουργκ. Επιπλέον, μίλησα και με τον Άντε Ρέμπιτς πριν από μερικές ημέρες. Τον Ιμπραΐμοβιτς και την πορεία του τα παρακολουθώ από τότε που ήμουν νέος και πλέον είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ίδια ομάδα με αυτόν. Είμαστε και οι δύο πεινασμένοι για επιτυχία. Είναι ένα «θηρίο» στον αγωνιστικό χώρο, θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ. Θεωρώ πως θα τα πάμε καλά».



Διαβάστε ακόμα:

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Γιουβέντους vs Νάπολι για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν
Νέα κίνηση της Τζένοα για Παπασταθόπουλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x