Ισπανία

«Χαστούκι» από το ημίχρονο στην Τζιρόνα και... έφυγε για τα ημιτελικά του Copa del Rey η Μαγιόρκα!

Έχοντας θέσει γερές βάσεις από το α' μέρος (3-0), η Μαγιόρκα άντεξε στην πίεση της Τζιρόνα (3-2) και πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο στους «4» του Copa del Rey!

Στα ημιτελικά του Copa del Rey η Μαγιόρκα και μάλιστα με θρίαμβο επί της Τζιρόνα!

Η ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων επικράτησε 3-2 στο νοκ-άουτ εντός έδρας παιχνίδι για τους «8», κάνοντας... πάρτι από το ημίχρονο.

Τι κι αν η αντίπαλή της πραγματοποιεί μαγική σεζόν προελαύνοντας στη La Liga, την ίδια ώρα που εκείνη προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Μαγιόρκα έκανε... πράγματα και θαύματα στο πρώτο ημίχρονο στο «Estadio Mallorca Son Moix». Για την ακρίβεια της έβγαιναν σχεδόν όλα!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21' μετά από ωραία εκδήλωση αντεπίθεσης, την οποία ολοκλήρωσε ωραία ο Λάριν. Στο 28' ο Πρατς διαμόρφωσε το 2-0 με σουτάρα, για να κάνει και το 3-0 στο 35' με εκτέλεση πέναλτι.



Η Τζιρόνα έριξε τα... βαριά χαρτιά -προεξέχοντος του Ντόβμπικ- με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Μάλιστα, είδε τη Μαγιόρκα να μένει με δέκα παίκτες στο 68' αφού ο Ραϊγιό αντίκρισε δύο κίτρινες στο ίδιο λεπτό.

Έχοντας ανεβάσει, λοιπόν, στροφές, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 68' με εκτέλεση πέναλτι του Στουάνι. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάβιο έκανε το 3-2, χωρίς όμως να μπορέσει η Τζιρόνα να επιστρέψει ολοκληρωτικά. Έτσι, η Μαγιόρκα πήρε το εισιτήριο για τους «4».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x