Γενικά

«Ολοκληρώνει την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της η Μακάμπι Χάιφα»

Την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League, Μακάμπι Χάιφα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Φραντζντί Πιερό από τη γαλλική Γκινγκάμπ βρίσκεται η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, Μακάμπι Χάιφα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Μέσων στο Ισραήλ, η Μακάμπι είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της 1.7 εκατ. ευρώ για εντάξει στο ρόστερ της τον Πιερό, ενώ σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα γίνει η ακριβότερη στην ιστορία του συλλόγου!

Ο Πιερό σκόραρε 15 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ σε 32 εμφανίσεις που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν με τη φανέλα της Γκινγκάμπ στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Παράλληλα, τις επόμενες ώρες η Μακάμπι Χάιφα αναμένεται να ανακοινώσει και την απόκτηση του 25χρονου αριστερού μπακ, Πιέρ Κορνό, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη Ρεάλ Οβιέδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x