Stoiximan Super League

Μακέντα: «Πρέπει να βελτιωθούμε στο σκοράρισμα»

Να βρει τρόπο ο Παναθηναϊκός να μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί ζήτησε ο Φεντερίκο Μακέντα μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός επιθετικός των «πράσινων» ανέλυσε το πως έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και θεωρεί πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν κίνητρο και προσπαθούν για το καλύτερο, πως άξιζαν τη νίκη και δε θέλησε να αναφερθεί στο μέλλον του.

Αναλυτικά:

«Προσπάθησα να σουτάρω και η μπάλα πήγε εκτός. Μερικές φορές σουτάρεις και η μπάλα δεν έχει την κατεύθυνση που θέλεις. Αν η μπάλα έμπαινε μέσα θα ήμασταν 1-0 και θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Αν δε σκοράρεις, δε νικάς. Πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα σε αυτόν τον τομέα, όπως κι εγώ προσωπικά, ώστε στο επόμενο ματς να πάμε καλύτερα».

Μετά ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά το στόχο του Παναθηναϊκού. «Και με τον ΟΦΗ παίξαμε καλά. Αυτό που λέει ο κόσμος πως δεν έχουμε κίνητρο δεν σημαίνει κάτι. Γνωρίζουμε με τη φανέλα παίζουμε. Για ποιον σύλλογο αγωνιζόμαστε. Σήμερα αξίζαμε τη νίκη. Όπως παίξαμε σήμερα, πρέπει να παίζουμε μέχρι το τέλος των play off».

Για τον ίδιο και το μέλλον του: «Δεν έχω ακούσει τις φήμες για μένα. Ξέρω πως υπάρχει κάποια συζήτηση. Το τι θέλω, το έχω πει στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα, μιλήστε με το σύλλογο. Αυτός θα αποφασίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x