Ισπανία

Λευκή ισοπαλία και όλα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στον τελικό ανόδου ανάμεσα σε Μάλαγα και Αλμερία

Μάλαγα και Αλμερία έμειναν στο ισόπαλο 0-0, στον πρώτο τελικό των playoffs ανόδου στην ισπανική La Liga και έτσι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν βρήκαν γκολ και άφησαν ορθάνοιχτους λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, Μάλαγα και Αλμερία!

Στον πρώτο τελικό των playoffs ανόδου στην ισπανική La Liga και μετά από μια αναμέτρηση η οποία ήταν αμφίρροπη καθ' όλη τη διάρκειά της, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν αν βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν στο 0-0, κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (20/6, 22:00).

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, η Μάλαγα ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος της, χωρίς όμως να καταφέρει να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, η οποία έχουν πλέον τον πρώτο λόγο, με δεδομένο ότι ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί στην έδρα τους.

Να τονίσουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά από τις δύο αναμετρήσεις, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, ενώ αν δεν υπάρξει νικητής, τότε την πρόκριση θα πάρει η Αλμερία, επειδή τερμάτισε ψηλότερα από τη Μάλαγα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x