Ιταλία

Μαλντίνι: «Είμαι εγγύηση για τη Μίλαν»

Ο Πάολο Μαλντίνι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη Μίλαν, στην Ίντερ, καθώς επίσης και στο νέο γήπεδο.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν Πάολο Μαλντίνι μίλησε για τους «ροσονέρι», αναφέροντας πως θεωρεί πως είναι εγγύηση του πρότζεκτ που έχει η ομάδα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην Ίντερ, καθώς επίσης και στο νέο γήπεδο.

«Δεν κρυβόμαστε, είμαστε οι πρωταθλητές και ο στόχος είναι να νικήσουμε ξανά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ένα πρότζεκτ διαφορετικό από αυτό της εποχής Μπερλουσκόνι. Ερχεσαι από δύσκολα χρόνια, λείπεις από το Champions League, πρέπει να φανείς αξιόπιστος στους παίκτες. Να τους πείσεις για ένα πρότζεκτ που θα φέρει αποτελέσματα αλλά με διαφορετικά κόστη. Μικρότερα. Μπορώ να πω ότι νιώθω πως είμαι η εγγύηση αυτού του πρότζεκτ. Και μπορεί στις μεγάλες επιχειρήσεις τα στελέχη συνήθως να μην έχουν ρίζες εκεί, αλλά εγώ έχω. Εχω ρίζες στη Μίλαν εδώ και δεκαετίες».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για την Ίντερ: «Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και μεγάλος σεβασμός. Το Μιλάνο στο διδάσκει αυτό, το να σέβεσαι τον αντίπαλο. Αυτή την αντιπαλότητα τη ζω ήρεμα. Αν οι δύο ομάδες από το Μιλάνο είναι στον ημιτελικό του Champions League προφανώς κερδίζουμε όλοι».

Για το νέο γήπεδο ανέφερε: «Η συμβίωση με την Ιντερ πήγε καλά όλα αυτά τα χρόνια. Μοιραστήκαμε τρόπαια, το γήπεδο, τα πάντα, άρα δεν είναι πρόβλημα το να μοιραζόμαστε το γήπεδο. Το Σαν Σίρο είναι γεμάτο αναμνήσεις αλλά η ερώτηση είναι η εξής: Θέλουμε να ζούμε με τις αναμνήσεις ή να φτιάξουμε νέες για τις επόμενες γενιές; Πρέπει να δημιουργήσουμε για να γίνουμε ανταγωνιστικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x