Ισπανία

Μάλκομ: «Ο Βαλβέρδε μου είπε όσα χρειαζόμουν για να γίνω καλύτερος»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξήγησε ότι πλέον αισθάνεται καλά στην Μπαρτσελόνα, ενώ αποκάλυψε ότι η μητέρα του έκλαψε μετά το πρώτο του γκολ στο Champions League.

Μετά από μια δύσκολη αρχή στην Μπαρτσελόνα, ο Μάλκομ ξεκίνησε να αισθάνεται σημαντικός στους «μπλαουγκράνα» και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

«Είμαι καλά με τον Βαλβέρδε, μίλησα μαζί του και μου είπε όλα όσα χρειαζόμουν για να γίνω καλύτερος και να είμαι με την ομάδα. Τώρα θέλω να παίζω δύσκολα παιχνίδια για να δείξω ότι έχω την ποιότητα για να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα».

Το γκολ του στην Ίντερ στο ντεμπούτο του στο Champions League ήταν καθοριστικό για την ανάκαμψη του.

«Πάντα φανταζόμουν ότι μπορούσα να πετύχω ένα γκολ στο Champions League κόντρα σε μία δυνατή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος, ενώ σχολίασε και το πώς το βίωσε η οικογένειά του.

«Μετά τον αγώνα τηλεφώνησα στη μητέρα μου και εκείνη έκλαιγε γιατί ήξερε ότι ήταν το όνειρό μου να παίξω στο Champions League με την Μπαρτσελόνα από όταν ήμουν εννέα και δέκα ετών. Το να κάνω ντεμπούτο στο Champions League ήταν όνειρο για μένα και το γκολ που έβαλα θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου».

Ο Μάλκομ αποκάλυψε και το εξαιρετικό τμήμα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

«Στην Μπάρτσα είμαστε όλοι μια οικογένεια και όλοι θέλουμε το καλό του άλλου. Κάνουμε πολλές πλάκες στα αποδυτήρια, είμαι πάντα με τους Βραζιλιάνους, Κουτίνιο, Άρθουρ και Ραφίνια. Μιλάω πιο πολύ μαζί τους, αλλά είμαι καλά με όλους. Προσαρμόζομαι και μαθαίνω να μιλάω ισπανικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x