Ιταλία

Μάνατζερ Λαουτάρο: «Έχει το μυαλό του μόνο στην Ίντερ, υπήρχαν πάντα προτάσεις από άλλες ομάδες»

Ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες, Αλεχάντρο Καμάνο, μίλησε για τον Αργεντινό τονίζοντας πως πάντα είχε προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά εκείνος επέλεξε την Ίντερ.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αγωνίζεται στην Ίντερ από το 2018 και όλα αυτά τα χρόνια έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, όπως είναι λογικό, με τις καλές του εμφανίσεις στους «νερατζούρι».

Ο μάνατζέρ του, Αλεχάντρο Καμάνο σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Αργεντινός άσος έχει το μυαλό του μόνο στον ιταλικό σύλλογο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο και παρά τις εντυπωσιακές προτάσεις που δέχθηκε, επέλεξε να μείνει στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

«Άρχισε τη σεζόν με ένα πολύ όμορφο σχέδιο, με την Ίντερ να έχει χτιστεί για να είναι ανταγωνιστική. Το να κατακτήσει το Μουντιάλ με την Βραζιλία θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Αν θα μπορούσε να επιστρέψει στη διεκδίκησή του η Μπάγερν; Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αφού, όπως σας έλεγα, υπήρχαν πάντα προτάσεις»
, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή ο Λαουτάρο έχει ξεκάθαρη σκέψη. Έχει στο μυαλό του μόνο την Ίντερ και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο υπήρχαν πιθανότητες να φύγει αφού είχαν φτάσει εντυπωσιακές προσφορές αλλά κατάλαβε πως ήταν καλύτερο για τον ίδιο να μην αλλάξει.

Στο μέλλον μπορούν να συμβούν τα πάντα. Η Ίντερ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φάση της αλλά είναι μία μεγάλη ομάδα και ένα υπέροχο μέρος.

Δεν αποκλείει ουδείς να εμφανιστούν για εκείνον άλλοι σύλλογοι με έντονο ενδιαφέρον, όμως ο Λαουτάρο δεν βιάζεται και αφήνει το ποδόσφαιρό του να μιλάει για αυτόν».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x