Stoiximan Super League

Μάνατζερ Νεγρέδο στο sport-fm.gr: «Αδύνατο να έρθει στην ΑΕΚ»

Το sport-fm επικοινώνησε με έναν εκ των μάνατζερ του Αλβάρο Νεγρέδο, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που θεωρεί αδύνατη την μετακίνηση του 31χρονου φορ στην ΑΕΚ.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ πλέον «τρέχει» για την επόμενη. Την παρέλαση ονομάτων που έχει ήδη ξεκινήσει «βοήθησε» αρκετά και η συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ στο ΣΠΟΡ FM 94.6. Την Παρασκευή υπήρξαν αναφορές για την περίπτωση του Αλβάρο Νεγρέδο.

Ο 31χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Μίντλεσμπρο κι επέστρεψε στην Βαλένθια, στην οποία όμως δεν φαίνεται πως υπολογίζεται. Οι «νυχτερίδες» είναι ανοιχτές στην παραχώρησή του ή ακόμη και σε δανεισμό του, αρκεί η ομάδα που θα βρεθεί να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του όπως έκανε φέτος η «Μπόρο».

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον Χουάνμα Λόπεθ, ο οποίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το εάν ο πελάτης του έχει επικοινωνήσει με την Ένωση, ωστόσο, εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να θεωρεί αδύνατη την μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Δεν είναι σωστό να μιλάμε δημόσια αυτή την περίοδο για το αν ισχύουν ή όχι επαφές με ομάδες. Πάντως όσον αφορά την ΑΕΚ μπορώ να σας πω ότι ο Νεγρέδο δεν θα συνεχίσει σίγουρα εκεί την καριέρα του. Οι λόγοι έχουν να κάνουν τόσο με το κασέ του, το οποίο είναι αρκετά υψηλό, όσο και με το πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Στόχος του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και η Premier League παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεών του», μας είπε χαρακτηριστικά ένας εκ των μάνατζερ του 31χρονου φορ.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x