Ιταλία

«Γιουνάιτεντ και Σίτι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μανδά, θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο η Λάτσιο»

Το έντονο ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Χρήστου Μανδά από τη Λάτσιο, αποκάλυψε η ιταλική Corriere dello Sport!

«Γλυκοκοιτάζουν» τον Χρήστο Μανδά οι δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ!

Σύμφωνα με την ιταλική «Corriere dello Sport», Γιουνάιτεντ και Σίτι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του νεαρού Έλληνα τερματοφύλακα από τη Λάτσιο, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του. Όσο για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Τεν Χαγκ θέλει τον Μανδά για αναπληρωματικό του Ονάνα.

Ωστόσο, άπαντες στη Λάτσιο είναι πολύ ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του 22χρονου γκολκίπερ, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε μετά τον τραυματισμό του Προβεντέλ, και αναμένεται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.



Ο Μανδάς εντάχθηκε στη Λάτσιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Λάτσιο τον απέκτησε έναντι 1,3 εκατ. ευρώ από τον ΟΦΗ, ενώ στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί και στην εστία του Ατρομήτου. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, έχει πραγματοποιήσει 10 εμφανίσεις σε Serie A και Κύπελλο Ιταλίας, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του σε 5 παιχνίδια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x