Πρεμιέρα για τους TOURΙΣΤΕΣ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με καλεσμένο τον Κώστα Μανωλά.

Ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα, υποδέχθηκε στο σπίτι του στη Ρώμη τους συντελεστές της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής που έρχεται στον ΣΚΑΪ και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός εξέφρασε την άποψη ότι ο θείος του, Στέλιος Μανωλάς, είναι ο καλύτερος όλων των εποχών στη θέση του και αδικήθηκε από το γεγονός πως δεν γινόντουσαν τότε μεταγραφές Ευρωπαίων παικτών στο εξωτερικό.

Πάρτε μια μικρή γεύση από όσα είπε ο Κώστας Μανωλάς

Για το πότε πήρε πρώτη φορά παπούτσια και ποδοσφαιρική μπάλα: «Θυμάμαι ποδοσφαιρικά παπούτσια - που τα έσκιζα ανά τρεις μέρες – μού έπαιρνε ο παππούς μου, ο συγχωρεμένος, Κώστας Λατίνας. Η μητέρα μου έχει πει ότι η πρώτη μου λέξη ήταν “γκολ”, ενώ κρατούσα μία μπάλα. Δεν ήταν “μαμά” ή “μπαμπά”. Κάτι μέσα μου έλεγε πως θα γίνω ποδοσφαιριστής, αν και στο σχολείο τα πήγαινα αρκετά καλά και έχω περάσει στο πανεπιστήμιο. Ήταν και ο θείος μου ήταν ποδοσφαιριστής και πήρα από εκεί το έναυσμα. Δόξα τω θεώ και τώρα είμαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Για το αν ξεπέρασε τον θείο του, Στέλιο Μανωλά: «Τι να σου πω. Ο θείος μου έκανε καριέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί εκείνα τα χρόνια δεν γινόντουσαν μεταγραφές στο εξωτερικό. Για μία εικοσαετία ήταν ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός για εμένα όλων των εποχών. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, στο επίπεδό του, και έχουμε κάνει τη Νάξο και την Ελλάδα περήφανη».

Για το αν ήταν καλύτερος σε κάποιο άλλο άθλημα: «Ναι, στο μπάσκετ».

Για την οικογένειά του: «Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η οικογένεια. Οι γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ. Ο πατέρας μου που είναι έφορος στη Νάξο, άφησε τη δουλειά του και πήρε απόσπαση στην Αθήνα και η μητέρα μου ήταν κοντά μου. Έκανα τρεις προπονήσεις την ημέρα για να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο».

Δείτε το σχετικό βίντεοΔείτε εδώ το άλλο απόσπασμα της συνέντευξης: «Είμαι Ολυμπιακός-Δυσκολότερος αντίπαλος ο Ζλάταν»

Λίγα λόγια για τους TOURΙΣΤΕΣ

Ετοιμάστε βαλίτσες! Την Κυριακή 24 Μαρτίου έρχονται οι TOURΙΣΤΕΣ στον ΣΚΑΪ!

Κάθε Κυριακή στις 16.00, οι TOURΙΣΤΕΣ, Χρήστος Ανθόπουλος και Ελένη Βαΐτσου, προτείνουν διαφορετικούς τρόπους οργάνωσης και απόλαυσης ενός ταξιδιού και μας καλούν να τους ακολουθήσουμε σε διασκεδαστικές περιπέτειες ανά τον κόσμο.