Γενικά

Oρίστηκε για τις 4 Ιουνίου η δίκη των οκτώ κατηγορουμένων για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Στις 4 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη των οκτώ γιατρών και των νοσοκόμων που ερευνώνται για τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Έχουν περάσει περισσότερα από τρεισήμισι χρόνια από την ημέρα που ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος της Αργεντινή, αλλά και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ωστόσο, οι συνθήκες του θανάτου του σπουδαίου «Ντιεγκίτο» δεν έχουν ακόμη εξιχνιαστεί, αφού στα... χαρτιά, ως αιτία θανάτου αναγράφεται η ανακοπή καρδιάς.

Οι κατηγορίες όλο αυτό το διάστημα συνεχίζουν να βαραίνουν τους ιατρούς αλλά και τους νοσοκόμους οι οποίοι είχαν αναλάβει τη φροντίδα του Μαραντόνα τις τελευταίες ημέρες της ζωής του τις οποίες πέρασε στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι προαναφερθέντες παραπέμφθηκαν σε δίκη η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου στο Μπουένος Άιρες.

Όλοι τους αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες οι οποίες αφορούν την απλή ανθρωποκτονία, με ενδεχόμενη πρόθεση και η ποινή η οποία συνήθως επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις στην Αργεντινή, κυμαίνεται από 8 μέχρι και 25 χρόνια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x