Euro 2016

«Αρνητικές εμπειρίες, θέλουμε αποτέλεσμα»

Μόνο ευχάριστη φαίνεται πως δεν είναι η παρουσία της Ρουμανίας στην Ελλάδα, αφού ο Τσίπριαν Μαρικά τόνισε ότι ξυπνούν σε εκείνον αρνητικές εμπειρίες, αλλά αύριο θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Με σεβασμό αντιμετωπίζουν οι Ρουμάνοι την Εθνική Ελλάδας, όπως δήλωσε ο Τσίπριαν Μαρικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής φορ της Κόνιασπορ τόνισε ότι ξυπνούν άσχημες εμπειρίες με την έλευσή του στην Αθήνα, αλλά στόχος όλων στην ομάδα του είναι να επιστρέψουν με ένα καλό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 28χρονος επιθετικός στη συνέντευξη Τύπου

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα:

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα καλό ματς και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε την αρνητική εμπειρία των προηγούμενων παιχνιδιών, αλλά πρόθεσή μας είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι κάποιοι διεθνείς είναι κουρασμένοι λόγω των υποχρεώσεων που είχαν στην Ευρώπη με τους συλλόγους τους:

«Μπορεί κάποιοι παίκτες να είχαν λιγότερες μέρες ξεκούρασης σε σχέση με κάποιους άλλους, αλλά όλοι θέλουμε το καλύτερο και για αυτό θα παίξουμε αύριο».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα δύο παιχνίδια για τα μπαράζ

«Έχουμε και τώρα την επιθυμία για νίκη. Θυμόμαστε ότι έχουμε χάσει στο παρελθόν, σεβόμαστε την Ελλάδα και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Την προηγούμενη φορά δεν τα καταφέραμε, αλλά τώρα μιλάμε για μία άλλη διοργάνωση και τώρα θα παλέψουμε για να είμαστε παρόντες στα τελικά του Euro. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και τελικά θα είμαστε εκεί».

Για την απουσία του κόσμου:

«Θα είναι πλεονέκτημα για εμάς η απουσία του κόσμου, αφού μπορεί να βοηθήσει την οποιαδήποτε ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για αυτό πιστεύω κάτι τέτοιο».

Για το γεγονός ότι οι Έλληνες διεθνείς παίζουν σε πρωταθλήματα, όπως το ιταλικό και το γερμανικό:

«Ξέρουμε ότι ξη αμυντική γραμμή της Ελλάδας είναι πάρα πολύ καλή. Ξέρουμε πώς πρέπει να μαρκάρουμε και να δώσουμε προσοχή στους χώρους και να μην κάνουμε λάθη στην τακτική μας».

Για την έλλειψη επίσημων αγώνων στα πόδια των Ρουμάνων παικτών

«Δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τις εξελίξεις στην Ομοσπονδία της Ρουμανίας

«Για εμένα το σημαντικότερο είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο και στο μέλλον θα δούμε τι θα συμβεί».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x