Γενικά

Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Μάρκους Μπεργκ λόγω τραυματισμού!

Ο Μάρκους Μπεργκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν, τον προσεχή Νοέμβριο.

Σε σκέψεις για τη συνέχεια της καριέρας του μετά την τρέχουσα σεζόν είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός της Γκέτεμποργκ και άλλοτε του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από έναν χρόνιο τραυματισμό στο ισχίο και παρότι παραμένει άκρως αποτελεσματικός (χθες σημείωσε και τα δύο γκολ στο 2-0 απέναντι στη Ντέγκεφορς), φαίνεται πως προβληματίζεται για τις αντοχές του.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω προπονηθεί με την ομάδα μόνο δύο φορές. Αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει σε βάθος χρόνου. Ελπίζω να είμαι σε θέση να παίξω για τουλάχιστον μια ακόμη σεζόν, αλλά θα δούμε. Το πηγαίνω μέρα με τη μέρα. Άλλες φορές νιώθω εντάξει, άλλες χειρότερα», τόνισε ο Μπεργκ που τον Αύγουστο κλείνει τα 36 και αγωνίζεται συνήθως κάνοντας ενέσεις για να αντέξει τον πόνο.

«Θέλω να είμαι καθημερινά με την ομάδα στις προπονήσεις, όμως δεν μπορώ για την ώρα. Το πρόβλημα είναι και πνευματικό, καθώς σε βάζει σε σκέψεις και θα πρέπει να μπορείς να αγωνίζεσαι χωρίς να σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο. Είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτώ. Η ομάδα μού προσφέρει όση βοήθεια μπορεί και όσο αντέχω, προχωράμε», πρόσθεσε ο Μπεργκ που μετρά 8 γκολ και 3 ασίστ σε 15 εμφανίσεις φέτος στη Σουηδία, το πρωτάθλημα της οποίας ολοκληρώνεται το Νοέμβριο.

Ο πρώην διεθνής άσος (90 συμμετοχές και 24 γκολ με τη Σουηδία) αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 2013 μέχρι το 2017 κατακτώντας μαζί του το Κύπελλο και μετρώντας συνολικά 95 γκολ και 28 ασίστ σε 151 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x