Γενικά

Ελ Κααμπί… απόλαυση με μυθικό ψαλιδάκι και ιδανικό ξεκίνημα για το Μαρόκο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής!

Με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να πετυχαίνει ένα τρελό γκολ με ανάποδο ψαλίδι, το Μαρόκο νίκησε 2-0 τις Κομόρες και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής!

Τη νίκη κόντρα στις Κομόρες στο εναρκτήριο παιχνίδι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής πήρε το Μαρόκο με 2-0, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να αφήνει τους πάντες με το στόμα… ανοιχτό!

Πώς αλλιώς θα γινόταν άλλωστε μετά το ασύλληπτο γκολ που σημείωσε στο 74' ο επιθετικός του Ολυμπιακού με ανάποδο ψαλίδι, σφραγίζοντας ουσιαστικά το «τρίποντο» για τη χώρα του.



Περίπου 20 λεπτά νωρίτερα (55') ο Μπραχίμ Ντίαθ είχε ανοίξει το σκορ, με το Μαρόκο να είναι ανώτερο και να φτάνει δίκαια στους τρεις βαθμούς της νίκης. Βασικός αγωνίστηκε ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού, Αζεντίν Ουναΐ, περνώντας εκτός αγωνιστικού χώρου στο 64ο λεπτό για να πάρει τη θέση του ο Αμπντέ Εζαλζουλί.



Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής:

Μαρόκο-Κομόρες 2-0
(55' Μπραχίμ Ντίαθ, 74' Ελ Κααμπί)
Μάλι-Ζάμπια (22/12, 16:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x