Η γκρίνια του Αντόνιο Κόντε για απουσία πρωτοκλασάτου φορ από την προετοιμασία της Ίντερ έχει γίνει διάχυτη το τελευταίο διάστημα. Ο Μπέπε Μαρότα, όμως, φαίνεται να μην ανησυχεί.

Σε δηλώσεις του στη «Gazzetta Dello Sport», ο γενικός διευθυντής των «νερατζούρι» ζήτησε από τον νέο προπονητή της ομάδας να κάνει υπομονή αναφορικά με το θέμα του κεντρικού επιθετικού, με τις περιπτώσεις των Ρομέλου Λουκάκου και Έντιν Τζέκο να έχουν «παγώσει».

«Το μεταγραφικό παζάρι είναι μεγαλύτερο φέτος το καλοκαίρι και δεν έχει μπει ακόμα στο κρίσιμο στάδιο. Πρέπει να έχουμε υπομονή», δήλωσε αρχικά ο Μαρότα και συνέχισε αναφορικά με το δύσκολο έργο του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος δουλεύει χωρίς βασικό φορ με δεδομένη την αποχή του Λαουτάρο Μαρτίνεζ λόγω Κόπα Αμέρικα: «Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει. Το να μην έχει στράικερ τον περιορίζει ιδιαίτερα και τον αναγκάζει να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά».

Όσον αφορά για τις κινήσεις των «νερατζούρι» στη γραμμή κρούσης, ο Μπέπε Μαρότα ανέλυσε ότι η Ίντερ θα κινηθεί για ένα μεγάλο όνομα με εμπειρία και για κάποιον νεαρότερο σε ηλικία στράικερ με μεγαλύτερη προοπτική.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube