Γαλλία

Έκλεισε και τον Ισμαϊλά Σαρ από τη Γουότφορντ η Μαρσέιγ!

Η Μαρσέιγ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Γουότφορντ για τον Ισμαϊλά Σαρ, ο οποίος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της η Μαρσέιγ!

Η γαλλική ομάδα επιθυμεί την επιστροφή στην κορυφή με τον Μαρσελίνο στον πάγκο της, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις μέχρι στιγμής μεταγραφές της. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μασσαλίας έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Γουότφορντ για την απόκτηση του Ισμαϊλά Σαρ, Σενεγαλέζου εξτρέμ που θα υπογράψει μέχρι το 2028!

Όπως τονίζει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σαρ έχει ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους, και το μόνο που έμενε ήταν το «πράσινο φως» από τον αγγλικό σύλλογο, το οποίο τελικά δόθηκε. Ο 25χρονος αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (24/7), και να ανακοινωθεί για πέντε χρόνια από τη Μαρσέιγ!

Ο Σενεγαλέζος διεθνής έπαιξε στη Γουότφορντ για 4 χρόνια, μετρώντας συνολικά 131 εμφανίσεις και 34 γκολ. Με το εθνόσημο της πατρίδας του έχει 54 εμφανίσεις και 11 γκολ.

Θυμίζουμε πως η Μαρσέιγ έχει κάνει κι άλλες εντυπωσιακές κινήσεις, αφού απέκτησε τους Ρέναν Λόντι, Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ και Ζοφρί Κοντογκμπιά, ενώ αγόρασε τον Ρουσλάν Μαλινόφσκι από την Αταλάντα μετά τον δανεισμό του.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x