Γαλλία

«Κονσεϊσάο ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ»

Ως φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, παρουσιάζει τον Σέρζιο Κονσεϊσάο η γαλλική Parisien!

Σε αναζήτηση του προπονητή που θα βρίσκεται στο πάγκο της από τη νέα σεζόν βρίσκεται η Μαρσέιγ, μετά την ανακοίνωση του Ζαν-Λουίς Γκασέ ότι θα αποσυρθεί με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Μετά από μία σεζόν στην οποία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Europa League, αλλά απογοήτευσαν στο γαλλικό πρωτάθλημα, μένοντας στην 8η θέση και εκτός Ευρώπης, οι Μασσαλοί ψάχνουν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στην «επόμενη μέρα», έχοντας αλλάξει τρεις προπονητές κατά τη διάρκεια της χρονιάς (Μαρθελίνο, Γκατούζο και Γκασέ).

Σύμφωνα με την «Parisien», φαβορί για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία είναι ο Σέρζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την Πόρτο τον ερχόμενο Ιούνιο, όταν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Όπως αποκάλυψε το γνωστό γαλλικό Μέσο, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποτελεί την προτεραιότητα για τη διοίκηση της Μαρσέιγ, ωστόσο δεν πρόκειται να έχουμε κάποια ουσιαστική εξέλιξη πριν τον τελικό του κυπέλλου Πορτογαλίας (Πόρτο-Σπόρτινγκ την Κυριακή 26/5, 19:15).



Ο Κονσεϊσάο βρίσκεται στον πάγκο της Πόρτο από το καλοκαίρι του 2017, έχοντας κατακτήσει μαζί της 3 πρωταθλήματα Πορτογαλίας, 3 Κύπελλα και 1 League Cup, ενώ στο παρελθόν έχει προπονήσει επίσης Ολιανένσε, Μπράγκα, Βιτόρια Σετούμπαλ στην Πορτογαλία και τη Ναντ στη Γαλλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x