Ισπανία

Μαρσέλο: «Θέλω να συνεχίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Την επιθυμία του να παραμείνει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και μετά το τέλος της σεζόν, εξέφρασε ο Μαρσέλο, τονίζοντας πως θα μιλήσει με τον σύλλογο μετά τον τελικό του Champions League!

Μπορεί πριν λίγα εικοσιτετράωρα να έμοιαζε πως είπε «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποχαιρετώντας συγκινημένος τον κόσμο της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπέτις στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ωστόσο φαίνεται πως το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα σεζόν ως ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» είναι υπαρκτό!

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο 34χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος μετά και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έφτασε τα 24 τρόπαια με τους «μερένχες», θα ήθελε πολύ να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, περιμένοντας το πέρας του μεγάλου ευρωπαϊκού τελικού κόντρα στη Λίβερπουλ, για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του συλλόγου.

«Η ιδέα είναι να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλω να συνεχίσω εδώ, το έχω πει ήδη 50.000 φορές... Θα μιλήσω με τον σύλλογο μετά τον τελικό», ήταν τα λόγια του.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Μαρσέλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ φέτος πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x