Γαλλία

Μαρθελίνο: «Θα έπρεπε να γράψω βιβλίο για την παραίτησή μου από τη Μαρσέιγ»

Για την έξοδό του από τη Μαρσέιγ και στα επεισόδια που έφεραν την οριστική αναβολή πριν το ματς με τη Λιόν στάθηκε ο πρώην τεχνικός των Μασσαλών.

Τη λύπη του για τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι της Μαρσέιγ με τη Λιόν και στα δεδομένα της αποχώρησής του αναφέρθηκε ο Μαρθελίνο.

Ο πρώην προπονητής των "Φωκαών" ανέφερε ότι υπήρχε έλλειψη εμπιστοσύνης για να παρουσιάσει αυτό που ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, προσθέτοντας πως θα έπρεπε να γράψει... βιβλίο για τις συνθήκες στη γαλλική ομάδα: «Μια διετή εμπειρία που υποστηρίζεται από την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Λονγκόρια, ξεκινήσαμε το έργο και σχεδόν δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε κάτι. Υπήρχε μια ατυχής συγκυρία που έκανε τον πρόεδρο να φύγει και αυτό μας έκανε να πάμε χέρι-χέρι στην έξοδο. Θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο».

Παράλληλα, στάθηκε και στα επεισόδια πριν τον αγώνα με τη Λιόν που οδήγησαν στην οριστική αναβολή λέγοντας: «Με λυπεί να βλέπω αυτές τις εικόνες. Το μεγαλείο ενός συλλόγου όπως η Μαρσέιγ επισκιάζεται από αυτές τις πράξεις βανδαλισμού. Οι ultras κάνουν την εξέλιξη αυτού του συλλόγου δύσκολη», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Μαρθελίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x