Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει σε άλλα ματς»

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν ο προπονητής των Πειραιωτών, παρά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Δεν έμεινε ικανοποιημένος παρά την εκτός έδρας νίκη (2-1) του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού για τη 16η αγωνιστική της Super League 1 ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» σε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν έδειξε τα στοιχεία που είχε βγάλει σε προηγούμενες αναμετρήσεις. Ταυτόχρονα, θεώρησε καλή την εμφάνιση των Ρέαμπτσιουκ και Ντρέγκερ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova:

Για το ματς: «Έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του ο Παναιτωλικός, έχει βελτιωθεί. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 λεπτά. Μας έλειψε η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι, δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει σε άλλα ματς. Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τις επόμενες ώρες, είμαστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των παικτών και θα ετοιμαστούμε πλέον για το πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Οι βαθμοί εδώ και στην Τούμπα έχουν ακριβώς την ίδια αξία, τρεις βαθμούς διεκδικούμε και πάλι, δεν αλλάζει κάτι. Σήμερα δεν είχαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλά λάθη, έλειψε η κατοχή και αυτά που κάνουμε συνήθως».

Για τον Ντρέκερ και τον Ρέαμπτσιουκ: «Για πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί, ο Ντρέκερ ήταν πολύ καλός αν και είχε να παίξει καιρό, ενώ είμαι χαρούμενος φυσικά και για το ντεμπούτο του Ρέαμπτσιουκ που πήγε καλά».



Διαβάστε ακόμα:

Δέλλας: «Κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Το 1-2 από τον Ελ Αραμπί, τρομερή ασίστ του Βαλμπουενά ενώ έπεφτε (video)

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: To 0-1 με τον Φορτούνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x