Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Δεν προσαρμόστηκε ο Λοβέρα, αλλά μπορεί να επιστρέψει - Τι περιμένω από Κάιπερς»

Το σχόλιο του Πέδρο Μαρτίνς για τους Λοβέρα και Κάιπερς.

Οι Λοβέρα και Κάιπερς στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στα κανάλια Novasports για τον Αργεντινό άσο, τονίζοντας ότι δεν προσαρμόστηκε στους «ερυθρόλευκους», αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα. Όπως και για την εικόνα του Ούγκο Κάιπερς και επεσήμανε ότι σκοπός είναι να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια.

«Η ποιότητα του Λοβέρα ειναι αναμφισβήτητη, έχει πολλά να δώσει στο ποδόσφαιρο, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Στον Ολυμπιακό είχε θέμα προσαρμογής. Δεν προσαρμόστηκε στην πραγματικότητα που λέγεται Ολυμπιακός και στην πραγματικότητα που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα. Είχε δυσκολίες να βρει χώρο σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που διαθέτει παίκτες όπως ο Ποντένσε, ο Φορτούνης και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον επαγγελματισμό του. Είχε άψογη συμπεριφορά, προσπαθούσε απεριόριστα. Ποιος ξέρει; Μπορεί στο μέλλον να επιστρέψει πολύ πιο ώριμος και πιο έτοιμος. Θέλουμε να έχει πολλά παιχνίδια, θέλουμε να βρει χώροι να δείξει το πλούσιο ταλέντο του», είπε για τον Λοβέρα, που θα αγωνιστεί δανεικός στη Ρασίνγκ για έναν χρόνο.

«Ο Κάιπερς είχε όντως υψηλό ανταγωνισμό με Ελ Αραμπί και Χασάν μπροστά του, αλλά είχε και τον Σουντανί τον οποίο προσπέρασε. Είχε τρεις παίκτες μπροστά του και ήταν τέταρτος στη σειρά. Ο Σουντανί έπαιξε σαν επιθετικός, αλλά και σε άλλες θέσεις προσπαθώντας βρει παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα. Οι παίκτες θέλουν να βρίσκουν χώρο. Ο Κάιπερς έχει σπουδαίο χαρακτήρα και προσωπικότητα, δουλεύει πολύ και είναι χαρισματικός. Μας αρέσουν αυτοί οι παίκτες. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω του. Έχει ήδη κερδίσει τη θέση του σαν τρίτος επιθετικός με την αξία του. Σκεφτόμαστε να τον χρησιμοποιήσουμε και να του δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες», ανέφερε για τον Βέλγο επιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x