Γενικά

Μαρτίνς: «Θέλω το πρωτάθλημα, γι’ αυτό ήρθα στην Αλ Γκαράφα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε πως ο λόγος που αποφάσισε να μετακομίσει στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Γκαράφα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Να αναδειχθεί πρωταθλητής με την Αλ Γκαράφα θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως αποκάλυψε σε Μέσο του Κατάρ. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να πάει στην Μέση Ανατολή, καθώς, η ομάδα έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα από το 2010. Ακόμη, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να δοκιμαστεί και σε άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας πως εκεί θέλει να εστιάσει.

«Έλαβα μια πρόσκληση από τον πρόεδρο και τον Αντόνιο Ενρίκε (αθλητικός διευθυντής). Μου εξήγησαν το πλάνο για τον σύλλογο, το ποδόσφαιρο στο Κατάρ και τι θέλουν να εφαρμόσουν. Ήμουν άνεργος, στον ορίζοντά μου ήταν να προπονήσω μια ομάδα στη Μέση Ανατολή, αλλά όχι στο πολύ κοντινό μέλλον. Το σκέφτηκα και ήρθα εδώ. Θέλω να επιτύχω εδώ, αλλά συνεχίζω να εστιάζω σε άλλα πρωταθλήματα. Είναι εμφανές και δεν το κρύβω», είπε ο Μαρτίνς.

«Ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια. Γι' αυτό ήρθα. Ο σύλλογος έχει απολύτως φανταστικές συνθήκες. Ξέρω πολλούς συλλόγους και αυτός είναι στο επίπεδο των καλύτερων ομάδων. Υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστεί κάτι πιο αυστηρό και επαγγελματικό, αλλά οι συνθήκες είναι κορυφαίες», κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x