Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Υπάρχει συνέπεια και ισορροπία στον Ολυμπιακό»

Τα στοιχεία που έχουν κάνει τον Ολυμπιακό να ξεχωρίσουν τόνισε σε συνέντευξή του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού μίλησε σε πορτογαλικό Μέσο ο Πέδρο Μαρτίνς, με αφορμή την τρομερή επίδοση των «ερυθρόλευκων» που διατηρούν μια από τις καλύτερες φετινές άμυνες, ανάμεσα στις ομάδων των 20 κορυφαίων πρωταθλημάτων του UEFA Ranking.

Ο προπονητής των Πειραιωτών μίλησε στο πορτογαλικό rtp για τα στοιχεία που έχουν κάνει την ομάδα του να ξεχωρίζει, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην συνέπεια και την ισορροπία που υπάρχει στο σύνολο.

«Πολλά έχουν να κάνουν με τον τρόπο δουλειάς και τη διαδικασία που υπάρχει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Έχουμε δείξει μεγάλη συνοχή ως ομάδα και αυτό έχει να κάνει με το μοντέλο παιχνιδιού πάνω στο οποίο δουλεύουμε και έχει να κάνει συνολικά με την ομάδα. Πέρα από την τεχνική και τακτική ποιότητα των παικτών, καθώς και την ευφυΐα τους -έχουμε παίκτες με υψηλή ποιότητα- θα ήθελα να αναφέρω τη συνέπεια και την ισορροπία που έχουμε κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών, που είναι αποτέλεσμα του μοντέλου δουλειάς μας. Αυτό που συμβαίνει, δεν συμβαίνει από τύχη, όπως αποδεικνύεται από την περσινή σεζόν», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x