Πορτογαλία

Αποχαιρέτησε την Πόρτο με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα ο Μαρτσεσίν

Ύστερα από τρία χρόνια, ο Αουγκουστίν Μαρτσεσίν αποχώρησε από την Πόρτο για τη Θέλτα , στέλνοντας το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Το δικό του «αντίο» μετέφερε με ένα εγκάρδιο και γεμάτο συγκίνηση μήνυμα στο Instagram ο τερματοφύλακας Αουγκουστίν Μαρτσεσίν στους οπαδούς της Πόρτο και στον ίδιο τον σύλλογο, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θέλτα.

Ο Αργεντινός σε 65 εμφανίσεις κατέκτησε εις διπλούν Πρωτάθλημα Πορτογαλίας(2019-20 και 2021-22), Κύπελλο Πορτογαλίας(2019-20 και 2021-22) και Σούπερ Καπ(2020 και 2022), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση και του Κόπα Αμέρικα το 2021 με την Εθνική Αργεντινής στο συγκεκριμένο διάστημα που αγωνιζόταν στους «δράκους». Επιπρόσθετα, ήταν καλύτερος γκολκίπερ το 2019-20 και μέλος της καλύτερης εντεκάδας την ίδια χρονιά στο εγχώριο πρωτάθλημα.

«Αγαπητή Πόρτο, πολύ σπουδαία Πόρτο, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτά τα τρία χρόνια.
Στους συμπαίκτες μου με τους οποίους πέρασα απίστευτες στιγμές που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μου, στο τεχνικό τιμ με το οποίο έμαθα πολλά και είμαι πολύ ευγνώμων, στους όμορφους οπαδούς που φτιάχνουν αυτόν τον γιγάντιο σύλλογο, στο επιτελείο γενικά που είναι πάντα διαθέσιμος για ό,τι χρειαζόμαστε, στον πρόεδρο και τους διοικούντες για τον τρόπο που με αντιμετώπισαν και για τον σεβασμό κατά τη διάρκεια των χρόνων μου στην Πόρτο. Φεύγω με έξι τίτλους, που για οποιονδήποτε παίκτη είναι ένα τεράστιο όνειρο και με το ρεκόρ όλων των εποχών δίχως να δεχθώ τέρμα για σε έναν σύλλογο με τόση ιστορία. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη που δώσατε στην οικογένειά μου και σε εμένα, θα σας κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ πολύ. Έχετε έναν ακόμη θαυμαστή εδώ, όπου κι αν βρίσκεστε. Forca FC Porto
», αναφέρει ο Αργεντινός».





Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x