Ισπανία

Ματιέ: «Στην Μπαρτσελόνα… σκοτώνουν τον Λανγκλέ, όπως έκαναν και με μένα»

Ασπίδα προστασίας στον Κλεμάν Λανγκλέ ύψωσε ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα, Ζερεμί Ματιέ.

Την κατάσταση που έχει βρεθεί εσχάτως στην Μπαρτσελόνα ο Κλεμάν Λανγκλέ αντιλαμβάνεται ο Ζερεμί Ματιέ, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», μετά το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο συμπατριώτης του στο ματς με την Κάντιθ.

«Ήταν πολύ κακή η τελευταία μου χρονιά στην Μπαρτσελόνα. Είχαν την αίσθηση ότι η ήττα στο Τορίνο από τη Γιουβέντους με 3-0 ήταν όλο δικό μου φταίξιμο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με “σκότωναν”. Ποδόσφαιρο παίζουν 11 παίκτες», είπε αρχικά ο Γάλλος παλαίμαχος σέντερ μπακ, αναφερόμενος στο ματς της 11ης Απριλίου για τα προημιτελικά του Champions League.

Παράλληλα, «κάρφωσε» και τον Λουίς Ενρίκε για το γεγονός ότι δεν έλαβε ποτέ την παραμικρή στήριξη από τον ίδιο.

«Στα αποδυτήρια ήμουν μόνος μου. Κανείς δεν σε υποστήριζε και για μένα αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Όλοι “σκοτώνουν” τώρα τον Λανγκλέ και ξέρω πώς είναι. Πρέπει να παραμείνει θετικός και να ανατρέψει την κατάσταση. Εγώ δεν μιλούσα με τον Λουίς Ενρίκε όλο τον χρόνο.

Στην Μπαρτσελόνα δεν είχα την παραμικρή ενθάρρυνση. Για παράδειγμα σε ένα ματς κόντρα στη Μάλαγα έκανα ένα λάθος και την επόμενη μέρα δεν μου είπε τίποτα. Ούτε μία πρόταση»
, τόνισε ο Ματιέ, θέλοντας να δείξει και το κλίμα που υπάρχει στους Καταλανούς.

Διαβάστε ακόμα:

Ένας Μέσι δεν φέρνει την... άνοιξη στην Μπαρτσελόνα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x