Stoiximan Super League

Μάτος: «Δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε»

Δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από δικαιολογίες ο Λέο Μάτος, που ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στον Ηρακλή.

Στην κακή εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του τα… έριξε για την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή ο Λέο Μάτος, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

«Δεχθήκαμε γκολ από μία στημένη φάση, δεν λειτουργήσαμε σε αυτό το κομμάτι σωστά. Είχαμε δουλέψει πολύ σε αυτόν τον τομέα, είχαμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά.

Για το αν αιφνιδιάστηκε ο ΠΑΟΚ από την εμφάνιση του Ηρακλή: «Είχαμε δουλέψει στο να περιμένουμε τον αντίπαλο και να κάνει αυτός επιθέσεις. Θέλαμε να επιτεθούμε εμείς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ενώ στο δεύτερο ήταν πιο χαμηλό το επίπεδο. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και μετά το 1-1 ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήταν πολύ καλός κι ο αγωνιστικός χώρος. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως δεν κερδίσαμε».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να δουλέψουμε, να είμαστε πιο ήρεμοι και θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια, γιατί σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x