Γενικά

Ματσάρα στη Λίμα, νίκη για τη Χιλή (video)

Τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς έφθασε η Χιλή στα προκριματικά για το Μουντιάλ 2018, επικρατώντας 4-3 στο Περού. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν για πάνω από μια ώρα οι γηπεδούχοι.

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στη Λίμα ανάμεσα σε Περού και Χιλή, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές από το γήπεδο με 4-3 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Με αριθμητικό μειονέκτημα αγωνίστηκαν από τα μέσα του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Αλέξις Σάντσες, Εδουάρδο Βάργκας που σημείωσαν από δύο γκολ. Ο επιθετικός της Άρσεναλ άνοιξε το σκορ στο 7’ και η απάντηση ήρθε από τον Φαρφάν τρία λεπτά αργότερα, ενώ στο 23ο λεπτό ο Κουέβα αντίκρισε απευθείας κόκκινη, καθώς πέταξε την μπάλα στο πρόσωπο αντιπάλου. Η ομάδα του Καρέκα δεν πτοήθηκε και στο 31’ μπήκε σε θέση οδηγού με τον πρώην παίκτη της Σάλκε να σκοράρει και πάλι, αυτήν τη φορά με πέναλτι.

Ωστόσο, η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα κατάφερε μέχρι την ανάπαυλα να φέρει τούμπα την κατάσταση. Ο Βάργκας ισοφάρισε στο 41’ και τέσσερα λεπτά «ζευγάρωσε» τα τέρματα του ο Σάντσες. Δεύτερο τέρμα για τον μέσο του Χοφενχάιμ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (49’), κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιζαν και με δέκα.

Ο Γκερέρο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε απλά για το Περού που έφυγε με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ισημερινός-Βολιβία 2-0
(81’ Μπολάνιος, 90+5’ Σαϊσέδο πεν.)

Ουρουγουάη-Κολομβία 3-0
(34’ Γοδίν, 51’ Ρολάν, 88’ Ερνάντες)

Παραγουάη-Αργεντινή 0-0

Βραζιλία- Βενεζουέλα 3-1
(1’, 42’ Γουίλιαν, 74’ Ολιβέιρα-64’ Σάντος)

Περού-Χιλή 3-4
(10', 36' πεν. Φαρφάν 90+2' Γκερέρο-7',45' Σάντσες, 41', 49' Βάργκας)

Η βαθμολογία σε δύο αγώνες
Ουρουγουάη 6
Ισημερινός 6
Χιλή 6
Παραγουάη 4
Βραζιλία 3
Κολομβία 3
Αργεντινή 1
Περού 0
Βενεζουέλα 0
Βολιβία 0

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x