Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκανε πίσω ο Μαυροειδής για την Επιτροπή Εξομάλυνσης

Ο Πέτρος Μαυροειδής ΔΕΝ θα είναι τελικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης, όπως αποκαλύπτει ο ΣΠΟΡ FM 94,6. Ποιοι οι λόγοι που έκανε πίσω, αν και ήταν έτοιμος να πάρει τη θέση.

Αλλαγή πλάνων για την «κεφαλή» της Επιτροπής Εξομάλυνσης. Ο Πέτρος Μαυροειδής αποφάσισε τελικά να μην αναλάβει την προεδρία της διοικούσας επιτροπής, που πάρει εντός των προσεχών ημερών τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ταραχώδη περίοδο που διανύει.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 είχε αποκαλύψει χθες πως ο επιφανής νομικός, που είναι στέλεχος του CAS και της επιτροπής οικονομικού ελέγχου των συλλόγων της UEFA, ήταν έτοιμος να πάρει τη θέση.

Όπως όμως αποκαλύπτει ξανά σήμερα ο πρώτος αθλητικός σταθμός της χώρας, ο κ. Μαυροειδής αποφάσισε να κάνει πίσω. Ο λόγος είναι πως δεν υποδέχτηκε καλά το θόρυβο που έγινε γύρω από το όνομα του και τα συνεχή τηλεφωνήματα που δεχόταν χθες όλη μέρα. Ο ίδιος όντας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει στην υπερβολική προβολή αλλά αρέσκεται στο να εργάζεται αθόρυβα και μακριά από τα «φώτα», επέλεξε να μην… μπλέξει σε μία κατάσταση που δεν θα ήταν οικεία στον ίδιο. Έτσι επικοινώνησε με τον επιτετραμμένο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, κι αφού τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τον ενημέρωσε για την απόφασή του να αποσυρθεί από τη θέση.

Πλέον η αναζήτηση του επικεφαλής της Επιτροπής Εξομάλυνσης αρχίζει εκ νέου. Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές αναζητούν έναν άνθρωπο ανάλογου προφίλ με αυτό του Πέτρου Μαυροειδή, δηλαδή ένα πρόσωπο «άφθαρτο», που θα είναι τεχνοκράτης και θα μπορεί να προωθήσει τις απαιτούμενες αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x