Ιταλία

«Μάχη» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν για Μπατσουαγί

Παρελθόν από την Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ο Μισί Μπατσουαγί με τις Μίλάν και Γιουβέντους να είναι έτοιμες να δώσουν «μάχη» για να τον κάνουν δικό τους.

Δεν φαίνεται πως έχει πείσει τον Αντόνιο Κόντε ο Μισί Μπατσουαγί, αφού ακόμη δεν έχει βρει τον χρόνο που επιθυμεί στην Τσέλσι, έτσι είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι «μνηστήρες» για τον Βέλγο επιθετικό πολλοί, αφού η αγωνιστική του αξία είναι δεδομένη ενώ το νεαρό της ηλικίας του(είναι μόλις 23) του αφήνουν πολλά περιθώρια εξέλιξης στο άμεσο μέλλον.

Στο κόλπο απόκτησής του έχουν μπει τόσο η Μίλαν όσο και η Γιουβέντους, με τους «ροσονέρι» να έχουν ως δέλεαρ το γεγονός πως μπορούν να του δώσουν φανέλα βασικού το συντομότερο δυνατό, αφού στη «Μεγάλη Κυρία» υπάρχει πληθώρα λύσεων στη γραμμή κρούσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι δαπάνησε για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι από την Μαρσέιγ το ποσό των 40 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x