Ελλάδα

Μαχλάς: «Μεγαλώσαμε ως αθλητές με τον ΣΠΟΡ FM»

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τα γενέθλια της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας.

Τις δικές του αναμνήσεις ως ακροατής του ΣΠΟΡ FM 94,6 μετέφερε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας μετέφερε ο Νίκος Μαχλάς.

«Χρόνια πολλά στον σταθμό. Η πρώτη μου επαφή ήταν μετά την μεταγραφή μου στην Ολλανδία, όταν είχα κλείσει τη συμφωνία. Είχα επαφή με αρκετούς δημοσιογράφους. Κάθε φορά που ερχόμουν και είχα ισχυροποιήσει τη θέση μου στην ομάδα είχαμε τακτική επικοινωνία», ανέφερε ο παλαίμαχος επιθετικός που δοξάστηκε όσο λίγοι στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φίτεσε και του Άγιαξ και πρόσθεσε:

«Εκείνη την εποχή λέγαμε πως ήσασταν πως δημιουργήσατε κάτι έντονο στο ραδιόφωνο, υπήρχε ενδιαφέρον και από τον κόσμο. Μας καλούσατε για συνέντευξη σε εφημερίδες, ήταν κάτι πρωτόγνωρο με το ραδιόφωνο».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μαχλάς υποστήριξε: «Δεν είχαμε μάθει να είμαστε στον αέρα και δεν είχαμε μάθει να μιλάμε με άνεση. Μέσω του ΣΠΟΡ FM μεγαλώσαμε ως άνθρωποι και ήταν στο μυαλό μας. Πάντα είχαμε στο μυαλό μας να μας καλέσετε για να σας πούμε για τις επιδόσεις μας στο εξωτερικό.

Κυρίως θυμάμαι όταν μαζευόμασταν με την Εθνική, όταν εγώ ερχόμουν από το εξωτερικό, και συζητούσαμε με τους παίκτες που ήταν στις μεγάλες ομάδες και κουβεντιάζαμε για τα προβλήματα ή τα καλά της κάθε ομάδας. Τους έβλεπα ανήσυχους.

Εύχομαι πάντα τέτοια, να είναι ο πρώτος σταθμός που μεγαλώσαμε και σας εύχομαι τα καλύτερα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x