Γενικά

Με Βέλγιο για την πρόκριση η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό ποδοσφαίρου Κωφών

Δύσκολη τέταρτη μέρα του Πρωταθλήματος με καταιγισμό γκολ από την Τουρκία, αλλά και αμφισβητούμενες φάσεις στον αγώνα Ελλάδα-Ιταλία. Ποιοι προκρίθηκαν και ποιοι αναζητούν μια θέση στην 8άδα.

Στον αγώνα Ιρλανδίας – Τουρκίας στο Παγκρήτιο είδαμε αθλητική δύναμη σε σημείο επίδειξης, καθώς η Τουρκική Εθνική δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Ιρλανδούς. Αλλεπάλληλες οι ευκαιρίες – ασταμάτητα τα γκολ. Στο σύνολο τους 6. Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν περισσότερα, αλλά δύο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πέτυχαν δύο γκολ με τον Καγιά στο 22’ και 35’, δύο γκολ με τον Χουσεΐν στο 45’ και 73’ και από ένα γκολ πέτυχαν ο Μετίν στο 15’ και ο Αλτίν Ζιντάν στο 83΄. Για την ομάδα της Ιρλανδίας το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με έναν παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φίσερ στο 6’ με δεύτερη κίτρινη. Αποτέλεσμα αγώνα Ιρλανδία – Τουρκία 0-6.

Στο γήπεδο του ΟΦΗ μεγάλη νίκη σημειώθηκε για την Δανία αφού παίζοντας σήμερα διεκδίκησε και κέρδισε σπουδαίο διπλό όπου με τους τρεις πόντους μένει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Την Παρασκευή με αντίπαλο την Ιρλανδία αν κερδίσει περνάει στη επόμενη φάση. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Άλι Ντία στο 8’ λεπτό. Κακή εμφάνιση η Ουγγαρία με μόνο δύο σουτ που επιχείρησε Πφαίφερ. Η Δανία δημιοyργούσε συνεχώς ευκαιρίες με τον Σαλίν να διεκδικεί μεγαλύτερο σκορ. Τελικά ο αγώνας έληξε Ουγγαρία – Δανία 0-1

Στις Αρχάνες έπαιξε σήμερα η Ελλάδα ενάντια στην Ιταλία. Ήταν ένα ματς για 0-0 όμως η Ιταλία βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Στην έναρξη του παιχνιδιού η Ελλάδα διαμαρτυρήθηκε για μη καταλογισμό πέναλτι από τον Γερμανό διαιτητή Σουρέρ. Στο 75’ η Ιταλία περνάει μπροστά με ένα γκολ του Ζoλo, ενώ στο 79’ έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντι Μπιασε. Στο 85’ ο Καραπιπέρης δυστυχώς πετυχαίνει δοκάρι με ένα σουτ.

Η Ιταλία έχει προκριθεί, ενώ η Ελλάδα θα διεκδικήσει την Παρασκευή την πρόκριση κόντρα στο Βέλγιο. Ελλάδα – Ιταλία 0-1

Στο γήπεδο του Ηροδότου ο αγώνας Βελγίου Ισπανίας που καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν κάπου μοιρασμένο στη μέση. Τα γκολ πέτυχαν στο 30' και στο 53’ ο Βέλγος Ντιρχ με πλασέ. Δυο λεπτά αργότερα στο 55’ ο Ντε Ασε με πλασέ κάνει το 3-0. Τα δυο τελευταία γκολ τα πετυχαίνει ο Χαμάζ στο 63’ και στο 65’ με σουτ. Η Ισπανία περνάει στην αντεπίθεση στο 70’ με σουτ του Μαρτίνεθ και στο 92’ με σουτ του Καμπέγιο. Δυστυχώς ο Βέλγος Βεργκότιν στο 89’ κάνει αυτογκόλ με το αποτέλεσμα του αγώνα να βρίσκεται στο 5-3 υπέρ του Βελγίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x