Ελλάδα

Με Κώτσιρα η Εθνική στο φιλικό με την Τουρκία

Κώτσιρας η νέα προσθήκη στην Εθνική ομάδα.

Τον Γιάννη Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο νεαρός άσος θα δώσει το παρών στην αποστολή που θα κάνει προετοιμασία στο Άπελντορν από τις 22 έως και τις 29 Μαΐου και οι παίκτες της οποίας θα παίξουν φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Κώστας Σταφυλίδης, ενώ απουσιάζουν ο Βασίλης Τοροσίδης και οι τραυματίες Κώστας Μήτρογλου και Μιχάλης Μπακάκης.

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου
Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας

24 Μαΐου
Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου
Σταφυλίδης

27 Μαΐου
Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς και Τάσος Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x