Champions League

Με λένε Κριστιάνο και ό,τι θέλω κάνω!

Σεληνιασμένος εμφανίστηκε στο Μπερναμπέου ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος πήρε απ’ το χέρι την Ρεάλ, πέτυχε χατ-τρικ και νίκησε… μόνος την Βόλφσμπουργκ (3-0), οδηγώντας την βασίλισσα στα ημιτελικά!

Υποκλίθηκε στην κλάση του Κριστιάνο Ρονάλντο η Βόλφσμπουργκ!

Παρά το υπέρ της σκορ από τον πρώτο αγώνα (2-0), η γερμανική ομάδα έπεσε θύμα των «οργίων» του Πορτογάλου και αποχαιρέτησε το Champions League.

Με χατ-τρικ του CR7 (16’, 17’, 77’), η βασίλισσα έφερε «τούμπα» την κατάσταση και με σκορ 3-0 προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Μπερναμπέου αποθέωσε εν χορώ τον μεγάλο αστέρα της ομάδας, ο οποίος απάντησε (ξανά και ξανά) στους «επικριτές» του για το αν εξαφανίζεται ή όχι από τα μεγάλα παιχνίδια…

Το ματς

Είχε ν’ ανέβει ένα «βουνό» εξ’ αρχής, πληρώνοντας το σοκ στο πρώτο ματς. Με το καλημέρα όμως οι παίκτες της Ρεάλ έδειξαν την… απαιτούμενη διάθεση και πίεση για να φέρουν «τούμπα» την κατάσταση. Και το δοκάρι στο 6’, σε δύσκολη κεφαλιά του Ράμος, δεν τους απογοήτευσε. Κάθε άλλο… Οι μερένχες «πάτησαν» ακόμα περισσότερο την ανήμπορη να αντιδράσει Βόλφσμπουργκ και τελικά δικαιώθηκαν για το ανελέητο σφυροκόπημα! Με τον Κριστιάνο να πετυχαίνει back to back γκολ (στο 16’ και στο 17’) με κοντινή προβολή και κεφαλιά αντίστοιχα, η βασίλισσα ισοφάρισε στο «άψε-σβήσε» το σκορ του αγώνα στην Γερμανία και το Μπερναμπέου… τρελάθηκε!

inner

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο «τέμπο», δίχως βέβαια να βγάλουν κάποια μεγάλη φάση στα επόμενα λεπτά. Δείγμα του πόσο άσχημα είχε μπει στην αναμέτρηση η ομάδα του Βιεϊρίνια το γεγονός πως έκανε την πρώτη της τελική (και ουσιαστικά… κανονική φάση) στο 27’ με ένα σουτ του Σίρλε να μην απειλεί. Τα λεπτά περνούσαν και σιγά-σιγά η Βόλφσμπουργκ… κάπως έδειξε να «ξυπνά» (και παρά το γεγονός πως «έχασε» τον παικταρά Ντράξλερ με τραυματισμό). Κι αν δεν ήταν ο Κέιλορ Νάβας να πει «όχι» στη βολίδα του Λουίς Γκουστάβο ή αν ο Ενρίκε δεν είχε καθυστερήσει (υπερβολικά) να σουτάρει, ενδεχομένως η Ρεάλ να είχε πληρώσει την μίνι καθίζησή της στο τελευταίο τέταρτο.

inner

Οι παίκτες του Ζιντάν ήθελαν να τελειώσουν την… φάση και να μην μπουν σε περιπέτειες απέναντι σε μια Βόλφσμπουργκ που είχε «σκληρύνει», αλλά αδιαφορούσε για την επίθεση κι απλώς αμυνόταν. Η τύχη όμως γύρισε ξανά την πλάτη στους Μαδριλένους, όταν ο Ράμος είχε νέο δοκάρι στο 66’ (κι ενώ… ελέγχεται το κατά πόσο πέρασε ή όχι η μπάλα την γραμμή, προτού εν τέλει μπλοκάρει ο Μπενάλιο). Η κλεψύδρα άδειαζε, ευκαιρίες μεγάλες δεν έβγαιναν, οι λύκοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν στο σενάριο της παράτασης, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε (ξανά) διαφορετική άποψη…

inner

Στήνοντας την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής, εκτέλεσε τον Μπενάλιο και μέσα σε πανδαιμόνιο όχι μόνο ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ, όχι μόνο άκουγε ένα ολόκληρο στάδιο να φωνάζει «Κριστιάνο-Κριστιάνο», αλλά έδωσε πλέον και σκορ πρόκρισης στην ομάδα του, 3-0! Ένα σκορ που δεν μπορούσε να αλλάξει, αφού η Βόλφσμπουργκ… δεν το είχε επιθετικά απόψε και το παθητικό παιχνίδι της δεν οδηγούσε πουθενά. Τελικώς το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Κέιλορ Νάβας να μην ανησυχεί… λεπτό και την βασίλισσα να χάνει μεγάλες ευκαιρίες στο νήμα (με κοντινά σουτ των Χεσέ-Μπενζεμά) για να κάνει ΑΚΟΜΑ πιο θριαμβευτική την βραδιά!



Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (84’ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (91’ Βαράν)

Στον πάγκο της βασίλισσας: Κασίγια, Χάμες, Λούκας Βάσκεθ, Ίσκο, Ντανίλο

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ροντρίγκεζ, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί (80’ Ντοστ), Ενρίκε (72’ Καλιγκιούρι), Άρνολντ, Ντράξλερ, Σίρλε

Στον πάγκο των λύκων: Καστέλς, Σέφερ, Κρούζε, Τρες, Κνόχε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x