Stoiximan Super League

Με ψήφους 8-6 η λίγκα αποφάσισε να απέχει από την επόμενη Ε.Ε. της ΕΠΟ

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις της ΕΠΟ που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, οι τέσσερις εκπρόσωποι της λίγκας στην Εκτελεστική της ομοσπονδίας θα απέχουν για μία συνεδρίαση.

Οι σχέσεις της Super League με την ΕΠΟ ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού την Παρασκευή (4/9).

Αφορμή στάθηκε η δυσαρέσκεια που εκφράζουν κάποιες ΠΑΕ για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την ΕΠΟ οι αποφάσεις που παίρνει η Super League, καθώς θεωρούν πως σε κάποιες περιπτώσεις αυτές αγνοούνται.

Ο Ολυμπιακός πρωτοστατεί σε αυτό λόγω της γενικότερης κόντρας του με την ομοσπονδία, για όλα τα θέματα και όχι μόνο γι’ αυτά που αφορούν τη λίγκα.

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι (από τον Παναθηναϊκό) ήταν να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League (Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης και Αγραφιώτης) από την επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 8 ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα), κατά ψήφισαν 6 (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Απόλλων, Βόλος, Λαμία και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ), ενώ απείχε ο Παναιτωλικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x