Ισπανία

Με σκληρά λόγια μίλησε για τον Μπέιλ ο Χόρχε Βαλντάνο

«Πυρά» κατά του Γκάρεθ Μπέιλ και των υπόλοιπων αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης εκτόξευσε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Χόρχε Βαλντάνο, στον απόηχο της βαρύτατης ήττας της «βασίλισσας» στο «Καμπ Νου».

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε για τους αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης και ιδιαίτερα για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο Χόρχε Βαλντάνο, τονίζοντας πως οι εμφανίσεις του δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ στα εκατομμύρια που έδωσαν για εκείνον οι «μερένχες» τον Σεπτέμβριο του 2013 για να τον αγοράσουν από την Τότεναμ.

Ο πρώην επιθετικός, προπονητής και γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν μάσησε τα λόγια του, μιλώντας στο ραδιόφωνο της «Marca» και είχε πολλά να πει για τα μεγάλα ονόματα της ομάδας και ιδιαίτερα για τον Γκάρεθ Μπέιλ, μετά την ταπεινωτική ήττα με 5-1, στο χθεσινό (28/10) «κλάσικο», στο «Καμπ Νου».

«Συνεχίζουμε να κρίνουμε τον Μπείλ με βάση την τιμή του. Τα λεφτά που δαπανήθηκαν για να έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης, δημιούργησαν την ψευδαίσθηση πως είναι ένας παγκόσμιος σούπερ σταρ. Αλλά οι εμφανίσεις του τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ανταποκρίνονται στα λεφτά που έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης για εκείνον, παρά το γεγονός πως κάθε χρόνο κερδίζει το χειροκρότημα επειδή πετυχαίνει το ομορφότερο γκολ», τόνισε αρχικά ο 63χρονος Αργεντινός και συνέχισε λέγοντας:

«Μετά τα πρώτα εφτά λεπτά του παιχνιδιού με τη Μπαρτσελόνα, ο Μπέιλ άφηνε τον Άλμπα ολομόναχο. Τα μεγάλα ονόματα της ομάδας, αρχικά σέβονται και ακολουθούν την τακτική προσέγγιση του προπονητή, αλλά μετά από λίγο η φύση τους βγαίνει στην επιφάνεια. Νομίζουν πως έχουν την εξουσία να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο, ακόμα και αν αυτό λειτουργεί κατά του συνόλου», ήταν τα, αν μη τι άλλο, σκληρά λόγια του Χόρχε Βαλντάνο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x