Stoiximan Super League

Με στόχο το +6 για τα… αστέρια ο ΠΑΟΚ

Το προβάδισμα για την 2η θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League θέλει να αυξήσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ.

Συνέχεια στη νίκη επί του Άρη θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (21:00, PAOK TV, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεφύγουν στη βαθμολογία της «Ένωσης», αυξάνοντας στους 6 βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά, και να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα για τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα σκοπεύει να διατηρήσει το 4-3-3, σε έναν σχηματισμό που ταιριάζει περισσότερο στον «Δικέφαλο του Βορρά» και να μπορέσει να δείξει ξανά το ίδιο καλό πρόσωπο με την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαουρίσιο, Εσίτι και Ελ Καντουρί. Δεξιά θα παίξει ο νεαρός Τζόλης, αριστερά ο Στοχ και ως σέντερ φορ ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Λημνιός, Λάμπρου και Άκπομ. Εκτός έμειναν οι Βιεϊρίνια, Πέλκας, Κρέσπο, Ζαμπά, Μίσιτς και Αουγκούστο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x