Stoiximan Super League

Με τέσσερις αλλαγές ο Μαρτίνς - Υπολογίζει και Τιάγκο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει τέσσερις αλλαγές.

Την προσοχή στο ματς πρωταθλήματος στρέφει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τηn 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση κόντρα στη Μαρσέιγ, αλλά όχι εκτεταμένο rotation. Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με το ματς με τους Γάλλους.

Οι Ραφίνια, Χολέμπας, Σισέ και Εμβιλά θα μείνουν εκτός, ενώ θέση βασικού όπως όλα δείχνουν θα πάρουν απέναντι στο Βόλο οι Ντρέγκερ, Μπα, Βινάγκρε και Μασούρας.

Πιο συγκεκριμένα ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ντρέγκε, Σεμέδο, Μπα και Βινάγκρε στην άμυνα, οι Μπουχαλάκης, Καμαρά , Φορτούνης θα είναι στα χαφ, με τους Βρουσάι, Ελ Αραμπί και Μασούρα να συμπληρώνουν την ενδεκάδα.

Πάντως στην αποστολή είναι και ο Τιάγκο Σίλβα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά βασικό στη θέση του Φορτούνη. Αν δεν πάρει τελικά θέση στο αρχικό σχήμα, τότε θα είναι μάλλον ο παίκτης εκείνος που θα αποτελέσει την πρώτη αλλαγή των «ερυθρόλευκων» στο ματς.

Διαβάστε εδώ την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x