Στο πρόσφατο ταξίδι του στην Τρίπολη, ο εκπρόσωπος του συλλόγου που εδρεύει στη Νέα Υόρκη είχε προμηθευτεί αθλητικό υλικό από την ΠΑΕ Αστέρας.

Στον τελευταίο του αγώνα για το πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης φόρεσε την πορτοκαλί εμφάνιση της ομάδας, όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλαν οι άνθρωποι του συλλόγου, μαζί με τις ευχαριστίες τους.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκης, κ. Απόστολος Λαγός μαζί με ολόκληρο το επιτελείο της ομάδας εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στον πρόεδρο κ. Γιώργο Μποροβήλο και στους αντιπροέδρους κ. Δημήτρη Μποροβήλο και κ. Δημήτρη Κενέ:

«Για την θερμή φιλοξενία που επιφύλαξαν στο μέλος της ομάδας μας κ. Κώστα Βλάχο στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Τρίπολη και για το υλικό πού έστειλαν στην ομάδα μας. Η συνεχής υποστήριξη, η αμέριστη συμπαράσταση μαζί με την ευγενική χειρονομία προς την ομάδα της ομογένειας αποδεικνύουν το τεράστιο μέγεθος των διοικούντων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης».

Επίσης, ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Σαπουντζής δήλωσε: «Προσωπικά ευχαριστώ την ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης για την αμέριστη συμπαράστασή της για το έργο που προσπαθούμε να προβάλλουμε στην ομογένεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube