Stoiximan Super League

Με τις… ευλογίες Κόντε στην ΑΕΚ ο Ενομπακαρέ

Έτοιμη να ανοίξει το… χορό των θερινών μεταγραφών είναι η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Μπράιτ Ενομπακαρέ.

Πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή για τη θερινή περίοδο βρίσκεται η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο στην «Ένωση» περιμένουν εντός της ημέρας τον Μπράιτ Ενομπακαρέ μαζί με τους εκπροσώπους του για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ο 22χρονος άσος που έμεινε ελεύθερος από τη Γουλβς θα προχωρήσει τις συζητήσεις με την «Ένωση» και εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, θα ενταχθεί στο ρόστερ της.

Οι «κιτρινόμαυροι», όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», φέρονται να πρόλαβαν την Μπεσίκτας, η οποία επίσης ήθελε τον παίκτη, αλλά εκείνος δεν είχε καμία διάθεση να παίξει στην Τουρκία.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, μάλιστα, φαίνεται πως έπαιξε η επιθυμία του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είχε λάβει ένα άκρως εντυπωσιακό βιογραφικό για τον ταλαντούχο εξτρέμ από τον Αντόνιο Κόντε, και στη συνέχεια έψαξε περισσότερο ο ίδιος την συγκεκριμένη περίπτωση.

Εν τω μεταξύ, η έλευση του Ενομπακαρέ δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει για την απόκτηση άλλου εξτρέμ, αφού θα πάει για έναν «καθαρόαιμο» ακραίο παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x