Γενικά

Αποθέωσε Ρονάλντο ο… πρώην Μέντες: «Θα λέω πάντα ότι είναι ο κορυφαίος στην ιστορία»

Για πρώτη φορά μετά το τέλος της συνεργασίας τους, ο Ζόρζε Μέντες μίλησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε τον κορυφαίο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Με τα καλύτερα λόγια παρά το «διαζύγιο» μίλησε ο Μέντες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο γνωστός ατζέντης ήρθε σε ρήξη με τον Πορτογάλο το προηγούμενο διάστημα, μετά και την απόφαση του 38χρονου να μην απευθυνθεί σε εκείνον για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά την αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, ο Μέντες δεν εισέπραξε… ευρώ από την πλουσιοπάροχη μετακίνηση του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ και οι δρόμοι τους… χώρισαν.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος μάνατζερ στις πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της συνεργασίας τους, μίλησε για εκείνον και τον χαρακτήρισε μεταξύ άλλων, τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Ο Κριστιάνο είναι εκεί που είναι, αυτή είναι η ζωή. Είναι στην Αραβία και πρέπει όλοι να του είμαστε πολύ ευγνώμονες για όλα όσα έχει κάνει για το ποδόσφαιρο και την Πορτογαλία.

Είναι ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της χώρας. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα.

Και όλοι εμείς οι Πορτογάλοι θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε έναν παίκτη σαν αυτόν. Θα το λέω σε όλη μου τη ζωή, ήταν και είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζόρζε Μέντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x