Ελλάδα

Μεγάλη δωρεά από τους διαιτητές στους Λειψούς με πρωτοβουλία Σιδηρόπουλου

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι διαιτητές της Super League με μια σημαντική προσφορά στους ακριτικούς Λειψούς, υλοποιώντας μια πρωτοβουλία του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Με μια σημαντική δωρεά των διαιτητών της Super League, το ιατρικό κέντρο Λειψών απέκτησε ένα σύγχρονο μηχάνημα για τις εξετάσεις αίματος των κατοίκων, καθώς επίσης και ένα αντιδραστήριο μικροβιολογικών εξετάσεων

Προσφορά ιδιαιτέρως σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι σήμερα όσοι μένουν στο ακριτικό νησί έπρεπε να ταξιδεύουν μέχρι τη Λέρο για απλά θέματα υγείας.

Την πρωτοβουλία της υλοποίησης ανέλαβε ο διαιτητής Elite της UEFA που έχει σχέση ζωής με τα Δωδεκάνησα, Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο Έλληνας ρέφερι μάλιστα, βρέθηκε ο ίδιος προσωπικά στο νησί για να παραδώσει το σχετικό υλικό, καθώς επίσης και δύο εστίες ποδοσφαίρου που έκανε δωρεά ο ίδιος μαζί με τους Κωσταρά και Δημητριάδη για τις ανάγκες της τοπικής ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Οι δωρεές μάλιστα παραδόθηκαν στο πλαίσιο φιλικού παιχνιδιού στο οποίο διαιτητής ήταν ο ίδιος ο Σιδηρόπουλος με βοηθό τον δήμαρχο του νησιού και πρώην επίσης διαιτητή, Φώτη Μάγγο.

«Την τελευταία εβδομάδα ένα υπερσύγχρονο γήπεδο κοσμεί το ακριτικό αλλά παραδεισένιο νησί των Λειψών και είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους τους μπόμπιρες σε μια προσπάθεια που γίνεται για αναβίωση της ομάδας ποδοσφαίρου.
Θεωρωντας ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται οπουδήποτε το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε με την ομάδα μου Κωσταρας Χρονης & Dimitriadis Lazaros είναι να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια δωρίζοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό(εστίες κτλ).
Τα εγκαίνια έγιναν με έναν συναρπαστικό φιλικό αγώνα όπου είχα την χαρά να συνεργαστώ μετά από χρόνια με τον νυν δήμαρχο Λειψών Fotis Maggos και τον καλό μου φίλο Lefteris Maggos!
» έγραψε στα social media ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x