Γενικά

Μεγαλώνει το Μουντιάλ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ο Ινφαντίνο

Την πρόθεσή του να αυξήσει τον αριθμό των συμμετεχουσών ομάδων στα τελικά του Μουντιάλ σε 48 και των κλαμπ που παίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων σε 32 έκανε γνωστή ο Τζάνι Ινφαντίνο.

Ριζοσπαστικές αποφάσεις έχει στα σκαριά ο Τζάνι Ινφαντίνο για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Εδώ και καιρό είναι γνωστή η σκέψη για αύξηση των συμμετεχουσών ομάδων στα τελικά του Μουντιάλ από 32 σε 48, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος. Μάλιστα το νέο Μουντιάλ θα έχει 16 ομίλους των τριών ομάδων!

Η φρέσκια είδηση που έρχεται από το νέο πρόεδρο της FIFA αφορά στην πρόθεσή του να καθιερώσει ένα… Μουντιάλ συλλόγων. Όπως έγινε γνωστό, προτίθεται να αντικαταστήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που γίνεται το Δεκέμβριο με μία διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν οι 32 κορυφαίες ομάδες του κόσμου και θα διεξάγεται από 10 ως 30 Ιουνίου.

Αποφάσεις αναμένονται πιθανώς τον Ιανουάριο στη συνεδρίαση της FIFA και το μόνο βέβαιο είναι πως οι όποιες αποφάσεις θα κάνουν ακόμη πιο εξουθενωτικό το καλεντάρι για τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x